16. DESEMBER 2018

Så filmen Vildmarkens Søn på Oseana. Den handler om Jimmy Øvredal, en institusjon i min heimbygd, og en mann jeg oftere har støtt på i skogen eller på en fjelltopp, enn på asfaltunderlag. Filmen vises på nrk 3. juledag, og byr på et lite glimt inn i verdenen til en fantastisk dikter, musiker og venn av naturen. For min del kunne filmen tålt mye mer av Jimmy sin rikholdige produksjon, kunnskap og fantatsiske formuleringer til fordel for en del andre ting, men det er jo bare smak og behag.

14. DESEMBER 2018

Tidenes beste avsnitt av en Varg söker sin pod, som sier litt, ettersom det er Sveriges beste podcast. Liv Strömquist og Caroline Ringskog Ferrada-Noli diskuterer Lena Dunham sin skjebne, om man kan bruke et så sterkt ord – og spør hvorfor en som kvinnelig kunstner alltid må være samfunnsforbedrende. The madwoman in the refugee camp

EFFENT

Her tenkte jeg egentlig bare å peise på med ting jeg liker og bryr meg om og ønsker at flere skal få ta del av. Lettere å skrive om andre enn om seg sjøl – og dessuten finnes det så mange folk som gjør så mye bra.

HEPP!