AKTUELT    INFO    ARKIV    NOTATER    V&D

Øvrig Vapen och Dramatik


I’m leaving on wednesday (2012)Kanskje i morgen (2011)


– Jag undrade om jag kunde få filma dig?
– Filma mig... vad då för?


Dette er de første ordene i Kanskje i morgen. En filmskaper banker på hos naboen. Vi fortsetter ut på Göteborgs gater. Inn i leiligheter og skoger. Til filminnspillinger og middagsselskap. Noen av menneskene ber oss om å gå. Andre trygler oss om å bli.

Kanskje i morgen er Mariken Halle sin eksamensfilm fra Filmhögskolan i Göteborg. Hun søkte på nettet etter medarbeidere til innspillingen, og jeg skrev til henne at jeg studerte i Göteborg, at jeg hadde sett hennes film Trygve med hjertet i postkassa og digga den, og at jeg veldig gjerne ville være med, at jeg kunne lage mat eller bære noe eller hva som helst. Etter hvert ble det til at jeg skrev min masteroppgave om prosessen med Kanskje i morgen, og resten er historie, som de sier.

Fremsiden av plakatene er i gråtoner, og baksiden i sterke farger, så når de henger litt ut fra veggen, f.eks. i klemmer, kaster de en fargerik skygge. Flere plakater finnes å kjøpe her.

Manus/regi: Mariken Halle
Foto/medskaper: Clara Bodén
Formgivning/illustrasjon/ekstramateriale: Ronja Svenning Berge
Lyd: Ludvig Turegård
Med: Bianca Kronlöf, Jan Coster, Micha Thunberg, Åsa-Lena Hjelm, Peter Anderberg, Rasmus Lindgren og 103 andre i Göteborg.Kommer: 
Mer Kanskje i morgen
BÄVAN 
++