AKTUELT    INFO    ARKIV    NOTATER    V&D

Hei mamma sine venner!

Jeg driver og rydder i mamma sine ting. Det er litt emosjonelt – men det er fint også. Plutselig husker man ting man hadde glemt.

Mye har jeg sendt til Fretex av klær (ting som hun ikke har brukt så mye, mindre spesielle plagg som det ikke er knyttet så mye følelser til), en god del har jeg heldigvis kunnet ta i bruk (på sikt skal jeg bruke deler av bunaden også – når jeg har spart opp til å få sydd meg stakk og vest; hun var noen hakk mer petit enn hva jeg er), og en del av hennes yndlingsplagg har vi spart, bare fordi de er så mye henne.

Uansett så er det mange plagg som er litt finere (og dyrere) og ting hun var glad i og sånt noe, og så bare tenkte jeg at i stedet for at jeg sender dem til Fretex, så kanskje noe av dette kunne være interessant for noen av dere, eller folk dere kjenner? (Selvsagt gratis, og ingen forpliktelser, gi det videre om det ikke passer.) Jeg vet at mamma hadde syntes det var fint at ting ble tatt i bruk av venner og venners venner! Alle plaggene er rene og i god stand, mamma tok veldig godt vare på tingene sine.

(Jeg har ikke husket å skrive ned merket på alle, og størrelse, det kan vi selvsagt sjekke hvis noen ser noe som er interessant – men generelt ligger det mellom small og medium.)

Det føles litt rart å legge ut mamma sine klær på denne måten, men samtidig føles det fint at det betyr at noen kanskje kan bruke dem. Jeg vil jo også slå et slag for gjenbruk.

Om dere skulle ha lyst på noe, eller har spørsmål knyttet til et plagg e.l., så kan dere helt enkelt sende en mail på ronjasvenningberge@gmail.com eller ta kontakt på telefon 995 74 914. Så kan overlevering skje ved neste korsvei, på et eller annet vis.01. Jakker (kofter?)


02. En sånn god kofte å slå rundt seg (den brukte hun også en god del) og en liten kjoleaktig sak i ull


03. Jakken til høyre kan gjøres kjempekompakt og få plass i den lille posen som medfølger.


04.


05. Jakken til venstre er det Jon Erling Vinnem som har laget da han sydde tingene sine selv, nå har han et populært klesmerke som heter Johnnylove, så her finnes det litt motehistorie for den interesserte :) Jakken til høyre har nok vært bestemor Jorunn sin, skjerfet følger med og matcher. Hun tok også veldig godt vare på klærne sine!


06. Sett fra Haglöfs. Str 40


07. Noen kofter, de to øverst til venstre fra Gudrun Sjödén. Størrelse fra øverst til venstre: S, S, 38, 38, S


08. Jakke fra Gudrun Sjödén


08. Den er litt artig i utførelsen og er veldig fin på!


18.


09. Tovet veske i ull.


09. Den har glidelås, og inni har den en liten lomme til mobil og liknende. Tror mamma kjøpte denne ganske kort før hun ble syk, så tror ikke den har vært i bruk.


10. Tovet skjørt i rein ull, har feste for belte oppe.


11. Jakke fra Gudrun Sjödén, str S


12. Kjole fra Desigual


12. (den har underskjørt)


13.


14. Denne brukte mamma mye. Den er en sånn som ser liten og krøllete ut og så tar man den på seg og da sitter den fint.


15. Fin jakke, denne brukte hun også mye.


26. Jakke (Steilmann) str 38–40. Veldig god og fin jakke, kan gjøres kompakt.


27.


27.


28.


28.


29.


30


30.1


30.2


31


31


32


32


33